MALZEMELER
- 1 Kilo Kuzu Kiyma
- 2 Adet Büyük Boy Sogan
- 4 Dis Sarimsak
- 1 Demet Maydanoz
- 2 Yemek Kasigi Özel Kuzu Köfte Baharati
- Tuz
- Karabiber
- 1 Cay Kasigi Kekik
YAPILISI
- Kiymayi hazirlayacaginiz kaba alin ve icin kekik, özel kuzu köfte baharati, tuz ve karabiberi ekleyin.
- Soganlari ve sarimsaklari kücük kücük dograyin.
- Maydanozuda ayni sekilde kücük kücük dograyin.
- Sogani, sarimsagi ve maydanozu kiymaya ekleyin ve 2-3 dakika sürekli iyice yogurun.
- Daha sonra elinizle kücük yuvarlak sekiller vererek yaktiginiz mangalda altli üslü cevirerek pisirin.
- Afiyet Olsun
Size Önerim :
- Unutmayinki kiymayla icine katilan malzeme ve baharatlar ne kadar cok yogurulursa o kadar köftenin tadi güzel olur.
mmmmmhhhh ne kadar lezzetlidir simdi onlar...ellerine saglik
YanıtlaSilTesekkür ederim adsiz :)
YanıtlaSil